Kano
Morsom bruk av farger. Cropped, ellers uredigert.
Utstyr
  • Canon PowerShot A400
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/101s
  • Nei
  • AnnetLite valgmuligheter på dette kameraet, gitt. Gleder meg til jeg får råd til ordentlig
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Oddgeir N.

Opplever dette som ''halv-abstrakt'', Ja det er fine fargar, og riper og skrammer på kanane er interresante, men det at vi ser en person, og litt natur mellom ødelegg bildet. Klarer du å fjerne alt anna enn kanoane? Hadde nok blitt bedre
Vegar S.

Å fjerne mannen og naturen er nok ikke noe problem i photoshop, men personlig synes jeg muligens at det er en del av historien. Jeg er enig i at det ikke er abstrakt lenger, men gjør ikke nettopp det bildet litt interessant..? Setter stor pris på kommentarer, da jeg er svært fersk i faget.
Oddgeir N.

Min personlege opplevelse, ikkje den ''riktige'' :

Eg opplever at dette bildet går mot kategorien abstrakt, å inkludere eit konkret element kanskje i enkelte tilfelle gi ein spennande vri, men eg ser det ikkje slik her. Eg har brukt følgande bilde før, og gjer det igjen fordi eg synest det er ganske bra:

Dersom eg gav deg ein 198kr seddel, ville du tenke at den var falsk, uekte osv. Fordi den oppfyller nesten dei krava du har for å identifisere noko som ein 200kr seddel, trykket, størrelsen, kvalitet, alt, men det står 198 istaden for 200. Det blir nesten.

Stripa du har med skog og ein person er eit annleis element, men den fungere iallfa ikkje for meg :) Eg trur forøvrig at å jobbe mellom abstrakt og konkret er ganske vanskeleg. Det blir fort unaturlig. Men fint at du prøver. Stå på!
Avsluttet .

Hei vegar

Jeg synes bildet var stilig, og er enig med alle i at det er ''halv-abstrakt''. Men jeg må forsvare deg når det gjelder mannen og naturen. Hvis jeg har forstått Oddgeir riktig, mener han at det er best å ''safe'' inn et strait bilde, uten spesielle og innovative ting. Dette er noe jeg ikke kan si meg enig i, jeg tror at bildet uten natur og mann mellom kanoene hadde vært altfor kjedelig.

For meg er det altså mannen som gjør selve bildet, det forteller en histore. Dette er etter min erfaring noe positivt i et bilde. Samtidig kommer de sterke fargene inn i historien, og forsterker inntrykkene man får.

Forresten, artig å se at du også er på foto.no, visste ikke at du dreiv med foto engang! Du skal ha respekt for at du bruker oldschoolmetoden!

Håper å se mer fra deg!

Fredrik
Vegar S.

Halla Onar. Stemmer det. Jeg fotograferte ikke. Begynte for fullt på FHS. har fått skikkelig sansen for det. skal fotografere for heimevernet til høsten nå. blir slaeg. Får ordentlig utstyr og slikt. Lærte mye teknikk av old-school-metoden. Anbefales på det varmeste. Leser old-school-bok av John Hedgecoe atm. eier. Takk for kommentaren :) du kommer nok til å se mer til meg innpå her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu