Tankefull
Prøver meg med et s/h bilde.
Er ingen racer på dette området, men tar gjerne imot tips om hvordan jeg skal få dette bedre til.

Bildet er tatt i motlys og med endel vind, så håret er dessverre litt uryddig :(
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 80-200mm F2.8L
  • Brennvidde168mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • AnnetEt lite blitzglimt er fyrt av.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

synes det var fint jeg, litt kjedelig komponert kansje men bra tekniskt utført!
Tor E.

Fint toneomfang, skarpt. Litt overeksponert i håret. Belysningen er litt for kraftig på skrå ovenfra venstre. Jenta kunne sett direkte i kameraet, men passer kanskje til det tankefulle uttrykket i ansiktet. Svarthvitt er godt til portrett synes jeg!
Inger-Lise S.

Dette likte jeg godt.Jeg syns det var fint med skinnet i håret og sjarmerende at hun er litt bustet på håret.Jeg syns ikke om at modellene skal se helt striglet og nygredd ut, enten det er barn eller voksne.Aller minst barn.Hun er tankefull (og søt!) og måten lyset er fordelt i ansiktet passer godt.
Rolig og fin bakgrunn.Ser ikke noe å klage på jeg...Vel,jeg vet ikke hva hun holder i hendene og om hendene bør være med.Her ser vi jo bare den ene.Men ved kutting vil det jo bli et helt annet bilde,så jeg tror hun har med hendene jeg:)

Mvh Inger-Lise
Frode A.

Takk for kommentarer :)

Henriette sitter her på ei dumphuske og venter på at ei venninne skal komme ut og leke med henne.

Har blitt mer og mer interressert i s/h, så jeg vil nå prøve meg litt på portretter av jentungen når været ikke tillater at jeg ligger ute og kryper blant de små vennene mine :)

Nå er det visstnok meldt bedre vær fremover, men jeg kan ikke garantere at dette er det siste s/h-portrettet jeg legger ut.

Mvh: Frode
Avsluttet .

Ikke dårlig dette synes jeg. Håret skaper ''hverdagsstemning''; positivt. Synes du har vært litt grådig på høyre side - kunne tenkt meg litt mere av arm etc. der. Sv/hv-tonene er fine, selv om de nok kunne vært svartere og hvitere litt svaakt sepiaaktig nå synes jeg det ser ut til; dersom ikke øynene mine bløffer meg da....Bra skarphet og lys.
John-Tore G.

Hei. Nydelig bilde. Synes dette var veldig skarpt og ''rent'' også. For meg ser det ut som om du har truffet bra også med kontrasten her. Litt blasse farger kanskje ;-))
Tulla bare jeg. Jeg liker S/H og det uttrykket det gir, herved har du min oppfordring til å prøve deg mere på dette. Bra!
mvh John-Tore
Grethe B.

Kjempesøtt bilde, bra jobba!karpt og fint, og vinden lager liv. Uttrykket er en smule*dødt* , men ser konsentrert ut. Ser også litt gammeldags ut. Fint! Dus og fin bakgrunn!

mvh
gt
Ketil M.

Likte det godt, det er nevt lyset i håret, prikken hadde vært om ho hadde sett i kameraet.
Kay R.

Hei Frode...

Synes dette funka veldig bra.
Hærlig med svarthvit på slike portretter ja.
Skarpt og klart med et flott tankefullt utrykk på ungen.
Et pent portrett...

God helg..

MVH Kay:-)

Espen P.

Veldig fint bilde. Veldig fint lys. (Dette er ute - og ute er ikke sysforholdene som i et studio) Ute av barn er det tillatt at det ene eller andre blir litt mørkt/lyst/over/undereksponert. Synes at håret hennes var helt knall. Flagrende og levende.
Tror dette bildet hadde funka som et tettere alternativ også. Om du hadde kutta 1/2 cm under den runde halsen. uansett et nydelig bilde av ei lita nydelig jente.

ePsen
Anniken S.

Endelig!....noe annet enn stygge krypdyr fra deg *S*
Du kan virkelig fotografere mer enn bare krypdyr. Dette var et naturlig og godt bilde av en liten ettertenksom dame.
Liker gråtonene som skaper en ekstra stemning i bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu